Contacteer ons nu: 03 500 08 99

Voor alle niet-klassieke schoonmaakwerken

Laat een ervaren professional uw woning desinfecteren

Target Cleaning bvba helpt u niet enkel met klassieke en industriële schoonmaakwerken, maar ook voor speciale jobs kunt u bij ons terecht. Zo kunt u uw woning desinfecteren in Antwerpen en de rest van België, maar ook verschillende andere werken zijn mogelijk. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten wij raad met elke schoonmaakklus.

Speciale jobs, aangepast aan uw schoonmaaknoden

Van het schoonmaken van aluminium ramen en zonnepanelen tot de reiniging van een vliegtuig, dankzij onze uitgebreide expertise nemen wij de schoonmaak van al uw projecten op ons. Ook bij een overlijden kunt u rekenen op onze discrete, snelle service. Indien gewenst verwijderen we alle meubilair en vloerbekleding, en reinigen, ontgeuren en ontsmetten we de volledige woning. Vervuilde combi’s en/of politiecellen uitkuisen? Ook dit behoort tot ons takenpakket.

Contacteer Target Cleaning bvba vandaag nog

Neem meteen contact met ons op, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen met het desinfecteren van uw woning of andere speciale schoonmaakwerken. Ons bedrijf is gelegen in Antwerpen, maar wij helpen u met plezier verder in heel België. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.