Contacteer ons nu: 03 500 08 99

Schoonmaak van vloer tot plafond

Uw schoonmaker in Antwerpen doet uw woning weer blinken

Zoekt u een betrouwbare schoonmaker in Antwerpen of de rest van België voor de schoonmaak van uw gebouw? Dan kunt u rekenen op de ervaring en expertise van Target Cleaning bvba. Ons gemotiveerd team staat u graag bij met een grondige schoonmaak. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Uitgebreide schoonmaak van gebouwen

U kunt bij Target Cleaning bvba onder meer terecht voor de schoonmaak van kantoren, winkels en gemeenschappelijke delen in appartementen. Hierbij staan wij in voor stofzuigen, dweilen, glazenwassen, tapijtreiniging en nog veel meer. Wij garanderen de juiste producten voor elke klus, zodat u op beide oren kunt slapen.

Eenmalige of periodieke schoonmaak

Bij ons kunt u uw schoonmaakbehoeften volledig afstemmen op uw individuele noden. Zo kunt u eenmalig van onze diensten gebruik maken of ervoor kiezen om kantoren, gemeenschappelijke delen, bedrijfsruimtes of showrooms te laten schoonmaken via een onderhoudscontract. Aan u de keuze.

Contacteer Target Cleaning bvba

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor een schoonmaker bij u thuis of op kantoor? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch, via mail en via het contactformulier bereiken. Wij helpen u zo snel mogelijk verder in Antwerpen én de rest van België met een kwalitatieve service op maat.