Contacteer ons nu: 03 500 08 99

Uw woning of bedrijf schoon tot in de kleinste puntjes

Grondige opkuiswerken nodig? Target Cleaning is uw partner

Target Cleaning bvba is gespecialiseerd in opkuiswerken in Antwerpen en de rest van België. Onder meer particulieren, bedrijven en huisvestingsmaatschappijen kunnen bij ons terecht voor grondige schoonmaakwerken op maat. Wij beschikken over de juiste materialen en reinigingsproducten voor elke klus, hoe klein of groot ook. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen: wij staan graag tot uw dienst.

Schoonmaakwerken voor alle situaties

U kunt op ons rekenen voor onder andere de opkuis van verwaarloosde woningen en het schoonmaken en desinfecteren van woningen na een overlijden. Daarnaast zijn wij u graag van dienst voor opkuiswerken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Na de bouwwerken kan er namelijk heel wat rommel blijven liggen. Dankzij Target Cleaning bvba hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Bespreek uw schoonmaakwerken in Antwerpen en de rest van België met Target Cleaning bvba en contacteer ons telefonisch, via mail of via het invulformulier. Wij komen met plezier bij u langs om een persoonlijke offerte op te maken.