Contacteer ons nu: 03 500 08 99

Van ramen tot dakpannen: alles even schoon

Werp weer een heldere blik naar buiten dankzij onze glazenwasser

Regen, vervuiling en andere factoren kunnen ervoor zorgen dat uw woning of bedrijf er niet langer proper uitziet. Target Cleaning bvba helpt u graag om uw pand er weer piekfijn uit te laten zien. Als schoonmaker en glazenwasser in Antwerpen en daarbuiten staan wij tot uw beschikking met een professionele service. U kunt ons zelfs tijdens weekends en op feestdagen contacteren.

Schoonmaken van uw ramen, gevels en daken

Wilt u uw gevel laten schoonmaken met een hogedrukreiniger? Of is het dak van uw appartementsgebouw aan een opknapbeurt toe? Target Cleaning bvba voert ook gevelreiniging en dakontmossing uit. We beschikken over alle nodige materialen en producten om uw schoonmaakwerken tot een goed einde te brengen.

Geef mos geen kans meer

Onze firma zorgt voor het reinigen, ontmossen en nabehandelen (met een anti-mos product) van uw daken, ongeacht de hoogte of bereikbaarheid. Desgewenst kunnen wij ook groenaanslag en/of mos rondom uw gebouw (paden, opritten, parkeerplaatsen,...) verwijderen.

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen

Geef uw woning of bedrijfsgebouw een grondige klassieke of industriële schoonmaak en reken op de service van Target Cleaning bvba. Wij helpen u verder als glazenwasser en nog veel meer. U kunt een beroep doen op onze dienstverlening in heel Antwerpen en zelfs in de rest van België. Bel, mail of vul het contactformulier in voor meer informatie.