Contacteer ons nu: 03 500 08 99

Laat uw fabriekshallen en silo’s aan ons over

Bedrijfsschoonmaak voor de industriële sector

Target Cleaning bvba verzorgt niet alleen de klassieke schoonmaak, zoals kantoren of kantines. Ook industriële schoonmaakwerken worden door ons tot in de puntjes uitgevoerd. Wij staan in voor uw bedrijfsschoonmaak in Antwerpen en de rest van België. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Schoonmaakwerken voor bedrijven uit alle sectoren

Van grote ontstoffingswerken tot een grondige reiniging van fabriekshallen, tanks en silo’s, Target Cleaning pakt uw volledige bedrijfsschoonmaak op professionele wijze aan. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring in de branche en kunnen u dan ook een schitterend resultaat garanderen. Voor alle werken beschikken wij over de nodige materialen, certificaten en attesten, zodat u gegarandeerd bent van kwaliteit en veiligheid.

Wat maken wij voor u schoon?

Onze dienstverlening is zeer uiteenlopend. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise is er niet veel dat wij niet opnieuw proper krijgen. U kunt bij ons terecht voor de schoonmaak van o.a. nieuwe productiehallen, sanitaire, ruimtes, refters, keukens en clean rooms, maar ook voor de reiniging van allerhande machines en installaties. Ook voor speciale jobs, zoals het reinigen van een vliegtuig of politiecel zit u goed bij ons. Samen met u zoeken wij altijd naar een oplossing die flexibel en modulair is.

Neem contact met ons op

Bel, mail of vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een afspraak. Wij bieden u graag een offerte op maat, zodat u meteen alle kosten te weten komt. U kunt op ons rekenen in en rond Antwerpen en zelfs de rest van België.